Om Strikkehjørnet

Strikkehjørnet v/Jette Jensen ligger i Allinge på Bornholm. Jeg startede min butik i september 2013 ved den smukke gule Kirke i Allinge.

Mit idegrundlag er at sælge kvalitetsoplevelser til moderne kvinder – enten det er garn til trendy strik eller det mere klassiske. Butikken er for både den erfarne strikker, der ønsker gode materialer til sit håndarbejde og nybegynderen der ønsker at komme i gang. Jeg har bestræbt mig på at skabe en stemning af, at alle er velkomne uanset alder, stil og erfaring. Jeg hjælper dig gerne videre, hvis der er gået knuder i arbejdet.

Kendetegnet for mine produkter er, at jeg foretrækker produkter af naturlige fibre som alpaca, lammeuld, lamauld og bomuld.

Hos Strikkehjørnet får du god service og individuel betjening. Jeg er en garvet og passioneret strikker og følger også udviklingen af strik og design.

Nogle strikker for at slappe af, andre strikker for at få lige præcis dén trøje, de har brug for i garderoben. Andre strikker for at glæde nogen og ikke mindst er der dem der strikker fordi de simpelthen ikke kan lade være.

Jeg har altid strikket. Som helt lille lærte  jeg det af min mor. Jeg strikkede min første sweater inden jeg gik i 2. klasse, den var pink med raglan. Der er sket meget siden da.

Min mål er at kunne skabe en god stemning og det nærvær der følger med i valget af et nyt strikketøj. Det er for mig vigtigt at du får en personlig betjening. Det er også vigtigt, at du kommer hjem med det rigtige, og at du får sat dit helt personlige præg på det du vil strikke. Ved at mixe forskellige farver og kvaliteter åbner der sig en masse spændende muligheder.

Smukke resultater kommer ikke kun af at strikke smukt. Det kræver også de rigtige materialer. Jeg forhandler udelukkende eksklusive kvalitetsgarner fra Isager, CaMaRose, BGgarn, Onion, Gepard mm.

 Der er gratis strikkehjælp i butikken, hvor du kan få her og nu råd. Medbring både opskrift og det arbejde, du ønsker hjælp til. Du kan ikke blive sat grundigt ind i hele området, da det kræver planlægning og undervisning. Her henviser jeg til mine kurser.

Jeg vil hjælpe med til, at vores folkelige strikkekultur bevares.

  • Visa